söndag 20 april 2008

Ajour!

Ett ord som dessvärre inte stämmer så bra överens med mig. Jag missade nämligen själva målet med dagens vistelse på utställningen i ABB Arena, Bullmastifferna. Jag och Umbra släntrade in ungefär en timma efter avslut. Nu gjorde det ingenting för Umbra fick ju sin träning ändå, men det hade varit skoj att se just "våran" ras. Vi fick hålla tillgodo med Boxer och Cane Corso.

Umbra har den senaste tiden fått en ny vän, och en ovän. Den senare är en "byracka" som i ett misslyckat hälsningsmöte gjorde utfall. Han träffade lätt över Umbras rygg, med en liten svullnad som resultat. Hon har i övrigt inte tagit någon skada av den erfarenheten. Den nya kompisen däremot heter Astrid och är en Rottistik. Hon är en trevlig hund några kilometer från oss, och vi ska umgås mer kontinuerligt. Dom kommer passa varandra bra i storlek under lektagen. Annars är det mest lite klent byggda vänner häromkring.

Våren har ju kommit lite mer på allvar nu, och det gillar Umbra. Hon ligger gärna på trappan på framsidan av huset och kollar. Annars är ju skogen favoritstället. Samt soffan i gästrummet.

Inga kommentarer: